Äänestyspäätöksiä pitäis tehdä, vaikka Mertaranta huutaa telkkarissa:”HERRAN POJAT MITÄ TEITTE”.

Lätkän MM-kisat alkaa Latviassa ja leijonat ovat taas uuden edessä. Voittavan joukkueen kokoaminen on monen asian summa. Pitää asettaa realistinen tulostavoite, löytää tarvittava taktiikka, ymmärtää mitkä pelit pitää voittaa ja ennen kaikkea miettiä, miten pelaajat osaavat pelata yhteen. Sitten tulee vielä se uusiutumisen ymmärtäminen. Maailma menee eteenpäin ja vanhat pelurit ei enää välttämättä ymmärrä uuden pelin vaatimuksia. Nytkin kiekkoleijonien 28 pelaajasta on 14 ensikertalaista.

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa ensi viikolla 26.5.2021. Mieti tarkaan millaisen tiimin haluat kaupunkiamme johtamaan. Millaiset tavoitteet tulisi kaupungille seuraavaksi vaalikaudeksi asettaa ja millaisella taktiikalla näihin tavoitteisiin pyritään. Mitkä asiat pittää ehdottomasti saada kuntoon ja ketkä valtuutetut osaavat ja ymmärtävät pelata samaan maaliin. Jos vähääkään emmit, tai et hyväksy aikaisempia päätöksiä, mieti pitääkö valtuutettuja vaihtaa. Jos kiekkoleijonat ymmärtävät uusiutumisen tarpeen, ymmärrät varmasti sinäkin, että oikea muutos tapahtuu ainoastaan vaihtamalla pelaajia.

Jaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *