Keitä me olemme

Linda Westerlund, 23 -vuotias paljasjalkainen hankolainen. Työskentelen tällä hetkellä teknisenä myyjänä. Päätin lähteä mukaan kunnallisvaaleihin, koska valtuusto kaipaa mielestäni myös nuoria joukkoonsa. Nuoresta iästäni huolimatta olen seurannut jo vuosia Hangon kunnallispolitiikkaa ja päätöksentekoa.

Esa Aarnio, 67-vuotias hankolainen yrittäjä. En ole kotoisin Hangosta, mutta viipyillyt täällä jo 1960-luvulta lähtien, josta vakituisena asukkaana viimeiset kahdeksan vuotta. Varsinaisen työurani olen tehnyt liikenteen, elektroniikkateollisuuden ja liike-elämän tehtävissä, autoilijasta kansainvälisten suuryritysten johtoryhmiin. Päätin lähteä kunnallisvaaleihin, koska minun mielestäni Hanko tarvitsee tavoitteellista, johdonmukaista, avointa, asukasystävällistä, paikallista elinkeinoelämää tukevaa ja ehdottoman tasa-arvoista, sekä monimuotoista tulevaisuutta. Punaisena lankana: Paikallispolitiikka on hyvien olosuhteiden luomista asukkaiden hyödyksi.

Sami Laine, 29-vuotias syntyperäinen hankolainen, sähkötekniikan insinööri ja Hangon julkisten ja hyvinvointialojen liiton pääluottamusmies. Olen koulutuksestani huolimatta iloisesti oppisopimustyöntekijänä Hangon kaupungin puisto- ja metsäosastolla. Meillä on mahtava työyhteisö ja koen metsänhoitotyön mielekkääksi ja arvokkaaksi. Lähdin kuntavaaliehdokkaaksi, koska haluan päästä vaikuttamaan kunnassani siihen, että meillä on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö ja voimme tuottaa palveluja laaja-alaisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Säästöt tulee tehdä viisaasti. Saunaakaan ei kannata lämmittää pilkkomalla laudelautoja, vaikka se on sillä hetkellä halpa ratkaisu. Liityin demareihin, koska uskon meillä olevan tarvittavaa voimaa ja tahtoa toteuttaa näitä tavoitteita.

Jori Hedback 43 vuotias viiden lapsen isä Hangosta. Olen työskennellyt ahtaajana 23 vuotta Hangö Stevedoringilla. Lähdin ehdolle halustani olla vaikuttamassa Hangon tulevaisuuteen. Toivon, että tulevaisuudessakin Hangon asioista päättävät hankolaiset.
Jori Hedback är 43 årig pappa åt fem barn från Hangö. Har jobbat på Hangö Stevedoring som stuvare i 23 år. Ställer upp som kandidat i kommunalvalet därför att jag kunde påverka Hangös framtid. Hoppas att besluten som berör Hangö görs också i framtiden av hangöbor.

Jaa